IKT Outsourcing / Driftstjenester

IKT Outsourcing og driftstjenester : UniSoft

Sett bort bedriftens IT-funksjon

Outsourcing/Sourcing er en strategisk beslutning underbygget av egne og andres erfaringer. Outsourcing oppfattes ofte som det å sette bort hele bedriftens IT-funksjon. UniSoft jobber vel så ofte med kunder som ønsker en mer behovstilpasset løsning. Sourcing beskriver de kunder som ønsker en tilpasset IT-løsning hvor vi drifter deler i kundens IT-miljø og noen deler i eget driftssenter. Alt etter behov.

UniSoft sin IKT satsning på sentralisert drift, Outsourcing

UniSoft tilbyr effektive driftsløsninger av alle virksomhetskritiske IT- og forretningssystemer. UniSoft leverer løsninger til helse bedrifter av alle størrelser – små, mellomstore og offentlig virksomheter. Vårt driftsenter er skalert for kundetilpassede løsninger. Det vil si at vi fokuserer på din bedrifts spesielle behov.

Trygg, sikker og langsiktig partner

Ambisjonen vår er å være en trygg, sikker og langsiktig partner mot dine strategiske forretningsmål. En partner med forretningsforståelse, med lang erfaring og som er her i morgen.

Fokuser på din kjernevirksomhet

UniSoft ønsker å gi deg muligheten til i enda større grad å fokusere på din kjernevirksomhet. Vårt fokus er å drifte og serve systemene for deg til det beste for din organisasjon og forretningshverdag