UniSoft – kort fortalt

Løsninger til legekontor og helseforetak : UniSoft

Løsninger til legekontor og helseforetak

UniSoft tilbyr effektive driftsløsninger av alle virksomhetskritiske IT- og forretningssystemer. UniSoft Drift leverer løsninger til legekontor og helseforetak. Vårt driftsenter er skalert for kundetilpassede løsninger. Det vil si at vi fokuser på din bedrifts spesielle behov.

Vår kunnskap er din trygghet

Å velge UniSoft skal gi deg en trygg, sikker og langsiktig partner mot dine strategiske forretningsmål. En partner med forretningsforståelse, med lang erfaring og som er her i morgen.

UniSoft ønsker å gi deg muligheten til i enda større grad å fokusere på din kjernevirksomhet. Vårt fokus er å drifte og serve systemene for deg, til det beste for din organisasjon og forretningshverdag.

Profesjonell drift

Vi drifter alle typer forretningskritiske applikasjoner for din bedrift. Dvs at du vil få en bedre og mer profesjonell drift av dine løsninger med en garantert oppetid på serverløsningen på 99 %. Et liv fritt for virus, spam og tidstyveri av verdiskapende virksomhet er ikke lenger en drøm. Eksempler på forretningskritiske applikasjoner som vi drifter er:

  • EPJ systemer
  • EDI systemer
  • Exchange løsninger
  • Økonomisystemer
  • Web-løsninger m.m.