Virksomhetskritiske IT- og forretningssystemer

UniSoft tilbyr effektive driftsløsninger av alle virksomhetskritiske IT- og forretningssystemer. UniSoft Drift leverer løsninger til legekontor og helseforetak. Vårt driftsenter er skalert for kundetilpassede løsninger. Det vil si at vi fokuser på din bedrifts spesielle behov.

Vår kunnskap er din trygghet

Å velge UniSoft skal gi deg en trygg, sikker og langsiktig partner mot dine strategiske forretningsmål. En partner med forretningsforståelse, med lang erfaring og som er her i morgen. UniSoft ønsker å gi deg muligheten til i enda større grad å fokusere på din kjernevirksomhet. Vårt fokus er å drifte og serve systemene for deg, til det beste for din organisasjon og forretningshverdag. Les mer om de tjenestene vi tilbyr.

Hvorfor eie når du kan leie?

Har du sett deg lei på kostnader rundt oppgraderinger? Vi løser dette for deg gjennom at du kan leie etter behov de applikasjonen og løsninger du trenger i bedriftens hverdag (ASP). Du slipper drift og oppgraderingsproblemer, samtidig som du kun leier det du har behov for i den perioden du trenger det. Les mer om de tjenestene vi tilbyr.

IT Outsourcing / Driftstjenester

Outsourcing oppfattes ofte som det å sette bort hele bedriftens IT funksjon. UniSoft jobber vel så ofte med kunder som ønsker en mer behovstilpasset løsning. Sourcing beskriver de kunder som ønsker en tilpasset IT-løsning hvor vi drifter deler i kundens IT-miljø og noen deler i eget driftssenter. Alt etter behov. Les mer om Outsourcing.

Profesjonell drift

Vi drifter alle typer forretningskritiske applikasjoner for din bedrift. Dvs at du vil få en bedre og mer profesjonell drift av dine løsninger med en garantert oppetid på serverløsningen på 99 %. Et liv fritt for virus, spam og tidstyveri av verdiskapende virksomhet er ikke lenger en drøm. Eksempler på forretningskritiske applikasjoner som vi drifter er:

  • EPJ systemer
  • EDI systemer
  • Exchange løsninger
  • Økonomisystemer
  • Web-løsninger m.m.