UniSoft Triage er et moderne rammeverk for Manchester Triage System (MTS), spesialutviklet for norske legevakter. Løsningen består av to moduler: Telefontriage (TTA) og Oppmøtetriage (MTS), basert på den norske oversettelsen fra Norwegian Manchester Triage Group.

Modulene er utviklet med et brukervennlig og intuitivt design, i samarbeid med erfarne fagsykepleiere fra både små og store legevakter i Norge. Dette sikrer at løsningen er godt forankret i den norske legevaktsmodellen. Innhold og kvalitetssikring utføres av Norwegian Manchester Triage Group, noe som bidrar til høy kvalitet og pålitelighet.

UniSoft Triage har vært i praktisk bruk siden 2020 og har vist dokumenterte forbedringer i kvalitet og dokumentasjon sammenlignet med tradisjonelle metoder som papir, bok eller PDF. Systemet kan leveres sammen med UniSoft Lims-in-a-box for integrasjon med PNA-utstyr og data fra vitale parametere, noe som er avgjørende for nøyaktig triage.

UniSoft KPI er en nyttig tilleggsmodul for legevakter som ønsker bedre styringsdata. Modulen kombinerer samtaledata fra nødnett med triagedata og informasjon fra journaler eller andre relevante kilder, og gir en helhetlig innsikt i legevaktens drift.

Løsningen har integrasjon med flere elektroniske pasientjournalsystemer (EPJ) som benyttes i det norske markedet. For de som ønsker å bruke systemet uten EPJ-integrasjon, finnes det også en selvstendig versjon.

UniSoft Triage er i dag blant annet fult integrert med Infodoc EG for legevakt .
Bilde under viser arbeidsliste

Ønsker du å forbedre effektiviteten og pasientsikkerheten på din legevakt? UniSoft Triage hjelper deg med å redusere administrative byrder, forbedre kvaliteten på dokumentasjon, og gi en bedre oversikt over driften. Kontakt oss i dag for en gratis demonstrasjon eller mer informasjon på post@unisoft.no.